21 Mayıs 2012 Pazartesi

Yaşlanma Karşıtı En etkili Serumlar

Piyasadaki en etkili yaşlanma karşıtı serumları nelerdir?

1. Darphin Rejuvenating Lifting Serum
Anti-aging etkili en iyi serumlar Darphin Rejuvenating Lifting Serum
Güçlü serum, yenilikçi formülü ile cildin sıkılaşmasını ve toparlanmasını sağlıyor. Gözle görünür bir biçimde kırışıklıkların ve yaşlılık izlerinin görünümünü hafifletiyor. Cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor.

Cildin toparlanmasında %77 iyileşme ve sıkılığında %43 artış sağlıyor.

STIMULSKIN PLUS Rejuvenating Lifting Serum'u 3 ay boyunca günde 2 kez kullanan 25 kadın üzerinde yapılan klinik testler ile kanıtlanmıştır.

521 TL
               
2. Kiehl’s Açai Damage-Repairing Serum
Anti-aging etkili en iyi serumlar Kiehl’s Açai Damage-Repairing SerumKiehl’s kimyagerleri bu çığır açan formülü yaratırken Brezilya Amazon ormanların da yetişen dünya üzerindeki en güçlü antioksidan olan açai berry meyvesini, aloe verayı, lavantayı ve gülsuyu özlerini kullandı.

Bu mükemmel formül çevrenin cilt üzerinde oluşturduğu fiziksel zararları tamir etme özelliğine sahip. Cildin renk dokusunu düzeltiyor, dokusunu pürüzsüzleştiriyor, sıkılığını arttırıyor ve çok daha canlı sağlıklı gözükmesi sağlıyor. Cildin doğal kendini yenileme sürecini aktive ediyor ve oksidatif stresin görünen etkilerinden cildi arındıyor.

Cildi hafifçe nemlendiriyor ve ilk çizgilerin azalmasını sağlıyor. Düzenli günlük kullanım sonucunda oksidasyonun hücreler üzerindeki zararlı etkilerini engelliyor.

EcoCert Organik sertifikalı. %100 doğal içerikli. Paraben ve silikon içermiyor.
                                           
                                                                                129 TL
Anti-aging etkili en iyi serumlar Clinique Even Better Clinical Koyu Leke Serumu3. Clinique Even Better Clinical Koyu Leke Serumu
Even Better Clinical koyu leke serumu, koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını, güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları, çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarıyor.

Özellikle el ve dekolte gibi yaşlanma belirtilerinin ve lekelerin en yoğun gözlemlendiği diğer sorunlu bölgelerde de etki sağlıyor. 12 hafta sonunda cilt rengi eşitlemede %53’e varan sonuç veriyor. (Clinique Laboratuarlarında yapılan araştırmalara göre bu bilgiler saptanmıştır.)

237 TL
Anti-aging etkili en iyi serumlar Estee Lauder Idealist Even Skintone Illuminator Serum
4. Estee Lauder Idealist Even Skintone Illuminator Serum

Cildinizdeki kızarıklık, güneş lekeleri, siyah noktalar ve cilt tonu eşitsizliğinin anında gözle görülür biçimde azalmasına yardımcı oluyor. Kızarık görünümünün anında azalmasına, cildinizin daha ışıltılı görünmesine yardım ediyor. Zaman içinde cildiniz çok daha aydınlık, ışıltılı ve eşit bir cilt tonuna sahip oluyor.

Kanıtlanmış hassas formülü tüm cilt tipleri için etkili. Yağ içermiyor. İçeriğinde yer alan C vitamini ve bitkisel özler sayesinde lekeleri önlüyor, renk tonu eşitsizliğini gözle görülür derecede azaltıyor.

252 TL

                               

 
           


                               

1 yorum:

  1. cildim çok kırmızı duruyor herkes o kırmızılığı beğeniyor ama üzerinde çil gibi bir şeyler var sonradan oluştu ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil