15 Eylül 2012 Cumartesi

Migren Ağrısını Azaltmak İçin Limon Kolonyası ve Karabiber



Migren, bir tuttumu geçmek bilmez.Bazen ne ağrı kesici dindirir, ne başınızı sarmak çözümdür..Birkac saat degil birkaç gün bile sürebilir :((
Sessiz, karanlık bir ortamda uyumak önerilir.

Ağrı kesicilerin de etki etmediği durumlarda uygulanabilecek bir yöntem, limon kolonyası ve karabiber. Deneyen birçok arkadaşım etkili olduğunu söylüyor.

Malzemeler:

6 tane makyaj pamuğu
Karabiber
Limon Kolonyası

Uygulama:

Üç tane makyaj pamuğunu limon kolonyası ile ıslatın.
Pamukların üzerine birer çağ kaşığı karabiber koyarak, yayın.
Karabiberlerin üzerine limon kolonyası dökerek üzerlerini makyaj pamukları ile kapatın.
Son olarak kapattığınız pamukların üzerine de limon kolonyası dökün.

Hazırladığınız pamukların iki tanesini şakaklarınıza bir tanesini kaşlarınızın arasına koyun. Düşmemeleri için bir tülbet yardımıyla sarın, 10 - 15 dk bekletin.

Karanlık ve sessiz bir odada uygulayıp, ardından uyuyun.


Not:

* Pamukları 10-15 dk'dan fazla bekletmeyin, cildiniz tahriş olabilir.
* Cildinizin çok yandığını hisserseniz çıkarın.
* Alerjiniz varsa uygulamayın.



Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı!

Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarın bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazıların her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarı sorumlu kılınamaz.

Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine Başlamayınız !!





1 yorum:

  1. allah herkese şifa versin.migren nöbeti tutanlar benim yaptığım uygulamayı denesinler bende çok faydası oldu inşallah sizdede faydası olur.bir limonu yarım saat buzlukta bekletin ince yuvarlak dilimler halinde 4-5 parçaya kesin bir tülbentin üzerine sırayla dilimlenmiş limonları dizerek başınıza şakaklarınıza da gelecek şekilde koyun 5 dakikaya kalmaz işallah faydasını göreceksiniz ağrı tamamen azalana kadar 10-15 dakika bekleyip çıkarın limonun suyunun gözlerinize kaçmamasına dikkat edin..geçmiş olsun

    YanıtlaSil