10 Eylül 2012 Pazartesi

Seksi Görünmenin 8 Yolu

İstediğiniz zaman,istediğiniz kşiyi etkilemek istermisiniz??
Beden dili uzmanlarından 8 önemli ipucu ;))



1. Kırmızı giyinin

Rochester Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre kırmızı renkli giysiler seçmiş kadınlar diğer renkeri giyen kadınlara göre daha çekici görünüyorlar.





2. Göz Teması kurun

California State Üniversitesinden Psikoloji Prof. Dominguez Hills, ilk karşılaşmada hızlı bir şekilde kurulan göz temasının iletişimi daha çok hızlandırdığını ifade ediyor.


3. Kendinizi ifade edin

Uzmanlar sözcüklerini el ve baş hareketleri, ses tonu kullanarak vurgulayan kişilerin bizleri daha çok etkilediğini ifade ediyorlar.


4. Uzanın ve dokunun

Beden dili uzmanı Psikolog Patti Wood'a göre konuşurken karşısında bulunan erkeğin koluna dokunan bir bayanın kendisinin yalnız olmadığını, ancak kendi boynuna veya köprücük kemiğine dokunursa konuşmaya devam etmek için istekli olduğunu ifade ediyor.


5. Ayakta kalın

Parti,kokteyl,davet gibi sosyal ortamlarda ayakta bulunan kişilerin daha çok dikkat çektiğini ifade eden Psikolog Lillian Glass, ilgimizi kendimizden yüksekte bulunan yönlendirdiğimizi söylüyor.


6. Partilerinizde beyaz ışık yerine renki ışıkları tercih edin

Partinizde etkilemek istediğiniz biri bulunuyorsa beyaz ışık yerine mercan ve kehribar rengi ampüller kullanmanız sizin daha ışıltılı görünmenizi sağlayacaktır.


7. Parfünüzün dozunu iyi ayarlayın

Parfümünüzün dozunu karşınızda ki kişi size yaklaşınca hissedbileceği şekilde uygulayın. Yoğun bir parfüm bulutuyla dolaşmak sizi çekici kılmayacaktır.


8. Seksi bir duruş

Seksi bir duruş dik ancak rahat olandır diyor beden dili uzmanı Martin Lloyd-Elliott. Dik ve enerjik bir duruş için yoga veya pilates yapılmasını öneriyor.



0 yorum:

Yorum Gönder