29 Eylül 2012 Cumartesi

Daha genç görünmek için makyaj ipuçları




Daha genç görünmek için beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmek ve yaşlanma karşıtı ürünler uzun vadede harika sonuçlar verebiliyor. Ancak hızlı bir şekilde genç görünmek istiyorsak makyajın gücünü kullanabiliriz ;))

* Daha genç görünümlü gözler

Göz çevrenize göz serumunuzu sürün, ardından göz çevresi nemlendirinizi parmak uçlarınızla tamponlayarak uygulayın. Elinizin tersine nemlendiricinizi ve bir miktar kapatıcı sürün, ikisini karıştırın. Karışımı bir fırçayla gözlerinizin altına yayın. Bu şekilde kapatıcınız çizgilerinizin üzerinde birikmez ve aydınlık bir görünüme kavuşursunuz.

* Çizgisiz bir cilt

Anında toplarlanma sağlayan ürünler kullanın. Ürünü elinizin tersinde bir miktar kapatıcı ile karıştırarak, çizgi ve kırışıklıklarınızın üzerine uygulayın. Makyajınızı tamamladıktan sonra cilt serumunu aynı noktalara fırça ile uygulayın. Cildiniz sağlıklı bir ışıltıya kavuşacak ve kırışık görünümünden eser kalmayacak.

* Pürüzsüz bir gülüş

Bir fırça yardımıyla dudağınızın üzerine serum uygulayın. Dudak çevreniz çizgili ise ruj uygulamadan önce dudak kontürünüzü kalemle belirginleştirin. Sonra fırçayla kaleminizi dağıtın. Bu şekilde rujun çizgilerinizde yürümesine engel olursunuz, çok daha kalıcı renkler elde edersiniz.

* Allığı doğru sürmek

Burun bitişinizin hizasına iki parmağınızı koyun. Kulağınızın orta noktasından başlayıp bu noktaya kadar bronz allık uygulayın. Ardından parmaklarınızın olduğu noktaya pembe ya da şeftali tonlarında allık uygulayın.

Kaş ve gözlerinizin daha kalkık görünmesi için de elmacık kemiklerinizin üzerine kaşınızın hemen üzerine ışıltılı bir fondöten bazı uygulayın.


0 yorum:

Yorum Gönder