2 Eylül 2012 Pazar

Selülitlere Kesin Çözüm,Tek Seansta Kalıcı Selülit Tedavisi: CELLULAZE


Selülitlerle başınız dertte mi? Onlardan kurtulmak için yıllarca uyguladığınız yöntemlerin hiç biri işe yaramadı mı? O zaman size iyi bir haberimiz var: Selülit tedavisinde en etkili yöntemlerden biri olan CELLULAZE lazeri sayesinde artık bu sorundan tek seansta ve kalıcı bir şekilde kurtulabilirsiniz.
 
Estetik ve Plastik Cerrahı Alpaslan Topçu CELLULAZE tedavisi hakkında merak edilen soruları cevapladı..
 
Günümüzde birçok kadının en büyük sorunu selülit. Peki selülit nasıl anlaşılır ve nasıl bir görünüme sebep olur?

Selülit, cilt ve cilt altı yağ dokusundaki yapısal bozulmalar sonucu, ciltte girintili-çıkıntılı, portakal kabuğu ve gamze görünümüne neden olur.

Selülit problemi genelde hangi yaşlarda ortaya çıkar ve ne sıklıkta görülür?

Selülit, erken ergenlik döneminde, kilodan bağımsız olarak ortaya çıkar. Ergenlik sonrasındaki kadınların yüzde 85'inde çeşitli şiddette selülit görülür.

Peki kadınların en önemli sorunlarından biri olan selülitin ortaya çıkmasında ne gibi faktörler rol oynar?

Nedeni tam olarak bilinmese de, selülitin temelinde ailesel, damarsal, inflamatuar etkenlerin yanı sıra beslenme, hormonal faktörler ve çeşitli hastalıklar da rol oynayabilir.

Kadınların en büyük sorunu genelde bacak bölgesindeki selülitler. Vücudun başka hangi bölgelerinde selülit sorunuyla karşılaşılabilir?

Selülit en sık olarak kalçada ve bacaklarda, alt karın bölgesinde ve göğüslerde görülür. Ayrıca selülit şiddetine göre dört ana sınıfa ayrılır. Bununla birlikte selülit sanılanın aksine, sistemik bir sorun değildir. Cilt ve cilt altı dokulardaki dolaşımda bozulma sonucu; bağ dokuların cildi çekmesi sonucu çökmeler, yağın cilde doğru fıtıklaşması sonucu tümsekler ve ciltte bu çekme ve itmeye bağlı olarak incelme oluşur.

Selülitin tedavisi mümkün mü? Tedavide kullanılan yöntemlerden bahseder misiniz?

Nedeni tam olarak bilinemeyen selülitin tedavisinde günümüze kadar birçok yöntem denenmiştir. Bu yöntemlerden en bilinenleri masajın, çeşitli kremlerin ve mezoterapinin yanısıra vakum, radyo frekans, dışarıdan ultrason ve dışarıdan lazer yardımlı cihazlarla yapılan tedavilerdir.

Bu yöntemlerle kalıcı bir selülit tedavisi sağlamak mümkün mü?

Bu yöntemlerin hepsi selülit görünümünde geçici bir iyileşme sağlasa da, hiçbir zaman kalıcı bir tedavi sağlayamamıştır. Çünkü selülit ciltte yapısal bir bozulma sonucu ortaya çıkar ve içerideki bu bozukluğu düzeltmek için dışarıdan yapılan müdahaleler ne yazık ki yetersiz kalmaya mahkumdur. Sellülitin cerrahi tedavisinde, subsizyon denilen serbestleştirme yöntemi kullanılmış fakat, bu yöntem de tek başına yeterli olmamıştır. Çünkü tek sorun, fibröz bantların cildi çekmesi sonucu oluşan çöküntüler değildir. Aynı zamanda yağ fıtıklaşması ve ciltte ki incelmeyi tedavi edecek yöntem de gerekmektedir.

Selülit tedavisinde en etkin yöntemlerden biri olan CELLULAZE hakkında bilgi alabilir miyiz?

CELLULAZE denen özel selülit lazeri, selülit tedavisinde en son ve en etkili yöntemdir. Tek seansta, özel bir dalga boyu ile selülitli alanda hem fibröz bantlarını serbestleştiren hem fıtıklaşmış yağ dokularını eriten hem de cildi sıkılaştırarak, portakal kabuğu ve ciltteki gamzeleri yok eden, minimal invaziv bir yöntemdir.

CELLULAZE lazeri nasıl uygulanıyor? Bu tedavinin en önemli avantajı nedir?

Cellulaze lazerinin kullanımında; hastanın uyutulmasına gerek kalmadan, sadece selülitli alan uyuşturularak, çok küçük bir kesi ile cilt altına girilir ve özel bir dalga boyuna sahip lazer ile selülite neden olan tüm etkenler tedavi edilir. Cellulaze'ı farklı kılan bir diğer özellik de; özel dizaynı sayesinde lazer ışınını istenen alanlara verebilmesidir. Cellulaze'ın en büyük avantajıysa, selüliti tek seansta ve kalıcı bir şekilde tedavi etmesi.

Kaynak: Brandlife

0 yorum:

Yorum Gönder