24 Eylül 2012 Pazartesi

LPG nedir?Nasıl yapılır?




LPG nedir? Nasıl yapılır? Sonrasında nelere dikkak etmemiz gerekir? Sorularla LPG..

LPG nasıl bir yöntemdir ?

Aspirasyon (emme) ve dönme aksiyonlarının birlikte kullanılarak deri ve deri altı dokulara negatif basınç uygulanması prensibine dayanan bir yöntemdir.
LPG doğru kullanıldığında ve eğitimini almış kişiler tarafından yapıldığında bir beden küçülme genellikle sağlanır. İki beden küçülme ise kişiye bağlı elde edilebilecek bir sonuçtur. Bu küçülmeler bazen aynı kiloda kalarak bile olabilir. Kilosu fazla olmayan ama vücut formu bozulmuş olan bayanların silüetleri güzelleşebiliyor.
Liposuction sonrası görüntüyü düzeltip şekillendirmede bel oyuntusunu, kalçaların yuvarlaklaşmasını, poponun biraz daha kalkması LPG ile sağlanabilir.

Başarılı sonuç için kaç seans gereklidir?

Tercihimiz 18-20 seansdır. Seans süresi 35 dakikadır.

Seanslar sırasında kişiye düşen görevler nelerdir?

Günde 2-3 litre su tüketmeleri ve periyodik olarak haftada 3 gün, birer gün ara vermek kaydıyla uzman tarafından kontrol edilmesi gerekiyor.

Bu yöntemin başka kullanım alanları da var mıdır?

LPG sıkılaştırma ve beden küçültme sistemi olarak kullanıldığı gibi aynı zamanda izlerin azaltılmasında da kullanılır. Lenf dolaşımını hızlandırdığı için hastaların sağlıklı ve daha konforlu yaşamalarını sağlar. Çünkü lenf dolaşımı ile vücuttan toksinler atılır. Lenf drenaj yapıldıktan sonra, hasar gören yağlar dolaşıma karıştığı için vücuttan atılması daha kolay olur.

Hangi rahatsızlıklarda LPG yöntemi kullanılmaz?

Son beş sene içerisinde kanser tedavisi görmüş olanlar, hamileler, süt veren anneler, şeker hastaları, kalp pili takılmış olanlar ile yüksek tansiyon hastalarının LPG'ye alınmaması gerekiyor.

Karın yağları kadınlar için önemli bir sorun. LPG bu bölgede de etkili midir?

LPG karın bölgesindeki yağlarda da etkilidir. Karın yağları yok edilebildiği gibi aynı zamanda dokuların elastikiyeti güçlendirilir ve bağ dokusunun görüntü olarak da sıkılaştığı göze çarpar hale gelir. LPG, bayanların bel bölgesinde 6 cm’e kadar daralma sağlayabilir.

LPG kullanımı sırasında nelere dikkat etmek gerekiyor?

En önemli nokta eğitimli bir uygulayıcının olmasıdır. İkinci olarak kişiye özel kıyafet giydirilmesi, kişinin uygulama öncesinde sağlıkla ilgili bir sorununun olup olmadığına ve kişinin çalışılması gereken bölgelerinin tespit edilerek programlanması gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder