5 Eylül 2012 Çarşamba

7 dakikada kırışıklardan kurtulabiliriz :)



Hollywood ünlülerinin vazgeçilmezi, 19 organik esansiyel yağının etkili karışımıyla oluşturulan "Athena 7 Minute Lift", zamanın etkilerini 7 dakikada tersine çeviriyor!

Hollywood yıldızlarının tercihi olan ve tamamen bitkisel kök hücrelerinden oluşan Athena 7 Minute Lift,Türkiye'de de hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Cildimizde görmeye başladığımız yaşlılık berlirtilerinin zamanı kişiden kişiye değişiklik gösterse de ilk belirtiler genellikle aynı yerlerde görünüyor. Cildimizde meydana gelen kırışıklıklar ve sarkmalar olduğumuzdan çok daha yaşlı görünmemize yol açıyor. Athena 7 Minute Lift, kullanıldığı andan itibaren cildinizde 7 dakika sonra istediğiniz görünümü kazandırıyor.

Athena 7 Minute Lift, doğadan toplanan doğal ve organik bitkilerin karışımıyla elde edilen bu mucizevi serum ile sadece 7 dakika içerisinde harikalar yaratıp, cildinizin görünümünde gözle görünür bir iyileştirme sağlıyor.

Cildinize gereken değeri "Athena 7 Minute Lift" ile gösterin!

Yaşlanma belirtileri, yüzün kas hareketlerinin en fazla olduğu yerlerde görünüyor. Kırışıklıkları gidermek için, 7 dakikada sihirli formül "Athena 7 Minute Lift", cildinizin tüm gün yumuşak ve esnek olmasını sağlıyor. İlk uygulamadan sadece 7 dakika sonra sonuçları görmeye başlayıp, kaşların arasındaki çizgilerde, göz kenarı kırışıklıklarında, gözaltı çizgilerinde çarpıcı sonuçlar elde ediliyor. Acılı, pahallı enjeksiyonlar ve tehlikeli kas gevşeticiler, sert kimyasal içerikler olmadan ciltteki sarkmaları, çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya destek oluyor.

İnci büyüklüğündeki bir miktarı çizgilerinizin ve kırışıklıklarınızın üzerine eşit uygulayıp, en iyi sonuca ulaşmak için 7 dakika boyunca mimik yapmadan bekleyip daha sonrada nemli havlu yardımı ile silip istediğiniz görünüme sahip olmanız yeterli oluyor. 7 dakika içerisinde olduğunuzdan daha genç görünmek sizin için yeterli değilse, Athena 7 Minute Lift' i düzenli olarak kullanmanız elde edeceğiniz sonucu daha da hızlandırıyor.

Hollywood ünlülerinin imrendiren güzellikteki cildine sahip olmanız için "Athena 7Minute Lift" ile siz de güzelliğinize güzellik katın!

0 yorum:

Yorum Gönder