4 Eylül 2012 Salı

Filextra: Yüze hacim kazandıran,dolgunlaştıran krem


Biz kadınlar kilo vermeye çalıştığımızda, çoğunlukla yüzümüzün zayıfladığından yakınırız..
Bilinçsiz yapılan diyetler, stres, genetik özellikler ve zaman faktörleri yanaklarımızın çökmesine neden olabilir :((
Günümüzde yüz çökmeleri için bir çok medikal estetik çözümleri bulunsa da hepimiz acısız bir yöntem olan kremlerde ararız çareyi..

30'lu yaşlara yeni adımını atmış bir bayan olarak çok geç olmadan önlem alma telaşıyla, bir iki ürün denemesi sonucunda keşfettim Filextra'yı :))
Üreticisi Good Skin Lab firması, kozmetik devi Estee Lauder tarafından alınmış..

İlk sürdüğünüz anda bile yüzünüz aydınlanmış görünüyor, bir hafta düzenli kullanımdan sonra yanaklarınızın daha dolgun olduğunu hissediyorsunuz :))

Elbette fazla hayalperest olmayalım, derin mimik kırışıklarımızı tamamen görünmez kıldığını söyleyemeyiz ama cildi daha genç ve toparlanmış gösterdiği aşikar 
(çevremdekilerin yorumu ;))


 

Ürün Özellikleri

Uzun vadede Filextra'nın Üç Etkili Yeniden Yapılandırma işlevi doğal kolajen üretimini arttırmak için çalışır ve böylelikle yüz çökmesinin etkilerinde üç aşamada gözle görülür düzelme sağlanır.

Aşama 1: Yeniden yapılandırma, cilt daha pürüzsüz ve daha sıkı hale gelmek üzere harekete geçirilir. Dermatolog tedavilerinde kullanılan bir bileşenin topikal bir biçimi olan HyActive®, doğal Hyaluronik Asit takviyesi yaparken, Doğal Kolajen Arttırıcılar daha dayanıklı, güçlü bir cilt yapısı yaratır.

Aşama 2: Yeniden doldurma, bir GoodSkin Labs buluşu olan Refill AqualanceTM, cilt hücrelerinde idalde olması gereken H2O düzeyini yeniden ulaşılmasına katkıda bulunarak çöken ve doldurulması gereken yüz kontürlerinin genç görünümlü dolgunluğunu yeniden kazanmasına yardımcı olur.

Aşama 3: Yeniden hacim kazandırma. Gelişmiş bir lipit doldurma kompleksi ciltteki çukurları doldurur ve takviye edilen H2O'nun etrafını sararak koruyucu bir bariyer oluşturur, böylelikle cilt yeniden hacim kazanmasını sağlayacak olan temel nem düzeyini korur.

Ürün Avantajları

Filextra cilt bakımındaki en son gelişmeler ve bileşenler sayesinde hem yüzde çöküntü oluşmasına, hem de parlaklık kaybına çözüm getirir. GoodSkin Labs'in patentli Glowcel teknolojisi sayesinde kısa süre içinde gençlik parıltınıza ve sağlıklı ışıltınıza anında yeniden kavuşursunuz. Renk düzeltici ve optik dağıtıcıların bileşiminden oluşan Glowcel anında sağlıklı bir ışıltı sağlar ve ciltteki çukur ve derin çöküntülerin görünümünü azaltır.

Ürün Kullanımı

En iyi uygulama her sabah temiz cilde yapılan uygulamadır. Yanak bölgesine özel dikkat gösterin. Daha fazla nemlendirmeye ihtiyaç duyuyorsanız en son favori nemlendiricinizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder