12 Nisan 2012 Perşembe

En etkili Selülit Giderici ve İnceltici Krem: Eveline Slim Extreme Thermo Active Slimming Serum Anti-Cellulite

Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active Slimming Serum Anti-Cellulite
• Yağ hücrelerinin yakılması işlemini harekete geçirir.
• Termo aktif yag inatçı selülit ile savaşır.
• Silueti inceltir, bacak, basen ve bel bölgesini şekillendirir.
Özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde mevcut yağ hücrelerinin boyutlarını kontrol ederek selülitin cilt yüzeyinde görünmesini önlemeye yardımcıdır.
Termo yağ yakıcı formülü ile cildi ısıtır, aktif maddelerin epidermise ulaşmasını ve etkili sonuç almayı sağlar. Yağ depoları aşamalı olarak azalır, vücut konturları sıkılaşır. Vücut daha ince bir görünüme kavuşur.
Etkisi
Yağ dokularının görünümü azalır - %81
İnatçı selülit görünümü hafifler - %90
Vücut konturları (bel, basen, bacak) şekillenir - %86
Aktif Bileşenler
Termo yağ yakıcı – Yağ depolarını azaltmaya ve yenilerinin oluşumunu önlemeye yardımcıdır.
Isocell inceltici kompleks, kafein ve gotu kola – Yağ yakımını harekete geçirir. Böylece selülit belirtilerini azaltmaya ve vücudu inceltmeye yardım eder.
Laminarya yosunu – Mineral tuzlar bakımından zengin içeriği ile dokulardaki fazla suyu atmayı destekler. Cilt yapısını güçlendirir.
Kullanım : Günde iki kere dairesel hareketlerle sorunlu bölgelere (bel, basen, bacak) iyice emilinceye kadar uygulayın. Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayın. Ciltteki ısınma etkisi ve hafif kızarıklık, üründeki aktif bileşenlerin harekete geçtiğinin göstergesidir ve 30-40 dakika kadar devam eder.
4 haftalık düzenli kullanım sonunda ürünün etkileri görülmeye başlar. Ürünün etkinliğinin devam etmesi için tüm yıl boyunca haftada 2-3 kere kullanılması önerilir. Ürünün düşük kalorili beslenme diyeti ve fiziksel aktivitelerle bir arada kullanılması en iyi sonucun alınmasını sağlayacaktır.
Uyarılar : Hassas ciltli, kılcal damarları belirgin ya da varis sorunu olan kişilerin kullanması tavsiye edilmez.

1 yorum: