12 Ağustos 2012 Pazar

BB Kremler: Yeni Merakımız :))



Almanya'da keşfedilen, uzakdoğuda cilt görünümüne olpdukça önem veren Kore ve Japon bayanları arasında populer olan BB kremler artık ülkemizde de ilgi çekmeye başladı...Cildi yenileyen, koruyan, kusursuzlaştıran BB kremler birçok ünlü kozmetik markası tarafından üretiliyor. Peki hangi BB kremi kullanmalıyız?

Piyasadaki BB kremlere bir göz atalım ;))



Garnier Skin Renew BB Cream Miracle Skin Perfector

Koyu ve açık tenli kadınların kullanımına uygun iki farklı tonu bulunan Garnier BB krem, içeriğindeki C vitamini ve Mineral Pigmentler sayesinde cildi 24 saat nemlendiriyor. Ürün aynı zamanda sizi UV ışınlarından koruyor, yorgunluk izlerini yok ediyor, cildinizdeki kızarıklıkları, çizgileri, kusurları ve lekeleri gizliyor.







Missha Perfect Cover BB Cream

Missha sizlere iki farklı BB krem alternetifi sunuyor. Bunlardan ilk cildinizdeki lekeleri, sivilce ve pürüzleri kapatırken 42 koruma faktörüyle sizi güneşin zararlı etkilerinden koruyan Missha BB Cream SPF 42. Ürün aynı zamanda cildinizi nemlendirirken mat bir görünüm de sağlıyor. İkinci ürün ise BB Cream SPF 25. Bu üründe diğerleri gibi leke, sivilce ve pürüzler üzerinde oldukça etkili. Farkı ise koruma faktörü diğerine oranla daha düşük. Ayrıca cildinize daha canlı, nemli ve parlak bir görünüm sağlıyor.




Estee Lauder Daywear BB cream

35 koruma faktörüyle cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyan Estee Lauder BB krem, diğer kremlerle karşılaştırıldığında biraz daha yoğun. Ancak içine günlük kullandığınız nemlendiriciden biraz ekleyerek bu sorunla baş edebilirsiniz.








Sephora Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35

Smashbox kozmetik markalar arasında en çok tercih edilen markalardan biri. Söz konusu BB krem olduğunda da bu durum değişmiyor çünkü Smashbox bu konuda da bir fark yaratmayı başarmış. Diğer bir çok markadan farklı olarak Smasbox’ın BB kremi kokusuz. Dolayısı ile bu ürün alerjik bünyeye sahip kullanılanlar için iyi bir seçenek.





Clinique Age Defense BB Cream SPF 30

Bazı BB kremler içeriklerinde bulunan koruyucu faktör sebebiyle cildinizin rengini sarartabiliyor. Ancak Clinique BB kremle böyle bir sorun yaşamıyorsunuz. Formülü oldukça hafif olan bu ürün cildinize ağırlık yapmadan doğal bir güzellik katıyor. Eğer cildinize biraz daha renk katmak istiyorsanız, bu ürünü baz olarak kullanabilir ve üzerine fondöteninizi uygulayabilirsiniz.







Dior Hydralife BB Cream

Eşsiz güzellik kremi, cilt bakımının nemlendirici ve koruyucu özelliklerini birleştirerek muhteşem bir cilt bakımı sağlıyor. Eğer sizde daha sıkı, genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız Dior’un yeni nesil formüllerle geliştirilmiş Hydralife BB kremini mutlaka denemelisiniz.


3 yorum:

  1. o kız japon değil KORELİ!!!

    YanıtlaSil
  2. İlyüce Sone17 Ocak 2013 05:02

    O kız japon değilll KoreLİ :(( CAHAL ADMİN :d

    YanıtlaSil
  3. Güzel kızımız elbette Kore'li :) Dikkatli okursak Kore'li ve Japon hatunların BB krem kullanımına deginildiğini farkederiz ;))

    YanıtlaSil